Kohe kui Ragne sellest
koogist rääkis, hakkas see mind huvitama. Eriti sellepärast, et mulle maitsevad juustukoogid ja teiseks, et seda saab süüa samal päeval, kui küpsetad.
Samas võrdusmärki ma merevaigujuustu- ja toorjuustu koogiga ei tõmbaks. Toorjuustuga meenutab rohkem kohupiima, merevaiguga aga keedukreemi.
Koogipõhja teeks ma mingist muust tainast, ma küpsetasin küll enne ahjus seda, kui lisasin juustukatte aga lõpptulemus jäi toores (võib minu ahju viga olla).
Aga nüüd peamise asja juurde, see täidis oli tõesti super! Mõnusalt kreemine. Kindlasti üks uus lemmik juustukook juures:)
1 comment:
oi, ja proovisidki järele:) Kahju, ainult ,et põhi niimoodi halvasti välja kukkus
Post a Comment