Nüüd pilt ka olemas, läks kordamisele
Järjekordselt pole mul pilti, kuna reedene õhtusöögi tegemine jäi nii hilja peale, et kui paprikad valmis said, tahtsin kohe ruttu sööma hakata:)
Tegelikult olid nad veel paremad jahtunult ja järgmisel päeval, aga samal päeval olid ka head.
Kogused siis vastavalt sööjate arvule, täita tuleb tunde ja mahtuvuse järgi
Poolitatud punased paprikad
kirsstomatit
päikesekuivatatud tomatit
küüslauku
oliive
sinihallitusjuustu
tavalist juustu
ingveri-küüslaugu chillikaste
palsamiäädikat
õli
Laota poolitatud paprikad ahjupannile, määri seest chillikastmega kokku, siis lisa tomatid, sinihallitusjuust, küüslauk, oliivid paprikale ja nirista üle palsamiäädika ja õliga. Pane ahjupanni peale hõbepaber ja ahju 20 minutiks. Nüüd pane igale paprikale tavalise juustu viil peal ja ahju ilma hõbepaberita, nii kauaks kuni juust on sulanud
3 comments:
Mina proovisin neid Leelo juures külmalt ja lausa keele viisid alla...
Nüüdseks olen neid ka ise kodus proovinud ja isegi kõigile meestele maitsesid, mis siis et ilma lihata
Leoola, suur aitäh. Sinu lahkel loal lisasin retsepti ka Nami-Namisse: http://www.nami-nami.ee/recipe.php?q=detail&pID=10101
Post a Comment