Kuna tegin pirukat suurele seltskonnale, siis suurendasin koguseid kõvasti ja küpsetama pidin ka kauem, aga panen siia siiski originaal retsepti
Tainas:
100 g võid
150 g jahu
1 muna
0,25 tl soola
Täidis:
250 g krevette
200 g makrat
100 g külmsuitsulõhet
150 g porrut
6 muna
200 ml 35% koort
veidi kalapuljongit
150 g riivjuustu
Sega võist, jahust, munast ja soolast ühtlane tainas. Vooderda vorm taignaga ja küpseta 180-kraadises ahjus kümmekont minutit.
Tükelda makra, lõhe ja porru. Sega tükeldatud ained krevettidega ning laota eelküpsetatud tainale.
Sega omavahel munad, koor, puljong. Vala segu vormi ning kata riivjuustuga.
Küpseta 180-kraadises ahjus 40 minutit
No comments:
Post a Comment