Need pirukad on võetud Anni Arro "Haapsalu kohvikuid & retsepte"
500g lehttainast
vürtsikilufileed
4 sl tomatipastat
1 suur küüslauguküüs
0,5 tl pitsamaitseainet
4 viilu mozzarellat
1 tl kappareid
1 sl oliiviõli
1 tl pestot
pipart
värsket basiilikut
Lõika tainas ketasteks või ruutudeks. Määri ketaste keskele 1 sl tomatipastat, lisa natuke pitsamaitseainet, hakitud küüslauku, 2 kilufileed ketta/ruudu kohta, kapparid ja 1 viil mozzarellat piruka kohta. Jäta kõik kettad küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile sooja kohta pisut kerkima, u 10 min. Nii ei vaju pirukad kohe pärast ahjust väljavõtmist lössi. Küpseta 200-kraadises ahjus umbes 10 minutit ehk seni, kuni taigen on krõbe ja juust kuldne. Lisa pirukatele basiilikuleht ja pisut oliiviõliga lahjendatud pestokastet. Maitsesta pipraga.
No comments:
Post a Comment