Tuesday, May 25, 2010

Täidetud suvikõrvitsad


Soojade ilmadega tahaks õhtuti midagi kergemat süüa ja suurepärasselt sobib selleks täidetud suvikõrvits. Täita võib ükskõik millega ja mille järgi isu on, mul olid hetkel eelmisest päevast alles jäänud veiseliha

Suvikõrvitsaid (nii palju kui keegi tahab)
250 g küpsetatud veiseliha
2 spl grillkastet
2 spl kollast tšillikastet
2 spl parmesani
125 g mozzarellat

Lõika suvikõrvitsad pooleks ja uurista sisu välja. Tee täidis: tükelda sisu ja veiseliha pisikesteks tükkideks, sega kastmetega. Raputa uuristatud suvikõrvitsatele pisut soola ja täida täidisega. Pane ahju 200 kraadi juurde 15 minutiks. Veerand tunni möödudes lisa riivitud juustud. Küpseta kuni juust on sulanud ja pealt krõbe

1 comment:

Heti said...

Nii maitsvad olid jäänukid, mis su köögis nokkisin. See retsept mul toiduvalmistamise esireas, mis järeleproovitud saab.