Saturday, October 9, 2010
Täidetud cannelonid mereandide ja kodujuustuga
Pasta fännina polnud ma siiani proovinud cannelone, tundus nii keeruline neid täita. Kuid eile laos käies tekkis mõte, et võiks proovida. Terve eilse öö leiutasin, mis siis täidiseks panna, kui täna Kaubamaja osturallilt soodsalt krevette ja kala sain, oli asi otsustatud.
Pildilt pole küll näha neid torusid, aga peamine on maitse. Isegi M kiitis, et väga hea :)
Sain Telliskivi mööblikaltsust nii hea vormi, kus saab teha sööke parajalt kahele inimesele, kui teha rohkem, siis koguseid kahekordistada.
6 cannele toru
Täidis
peotäis sulatatud krevette
natuke toorest lõhet/forelli
1 karp 250 g kodujuustu
paar päikesekuivatatud tomatit
2 küüslauku
tšillit soovi korral
Kaste
250 ml kohvikoor
pool klaasi puljongit
Peale
mozarella pall
parmesani
murulauk/karulauk
kaunistuseks hiidkrevetid
Sega täidise ained omavahel, haki küüslauk, päikesekuivatatud tomat, tšilli. Täida cannelonide torud. Laota ahjuvormi. Vala peale kaste. Küpseta 30 min, või kuni cannelonid tunduvad pehmed. Pane peale riivitud juust-maitseürtide segu, krevetid ja küpseta kuni juust on mõnusalt krõbe
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
1 comment:
palun saada oma aadress Minukiisu@gmail.com postiljon üllatab sind kunagi meeldivalt :)
Post a Comment