Saturday, April 9, 2011

Pirni-sinihallitusjuustu bruchetta


Üks laupäeva hommik jäin vaatama Lusika kokasaadet kui külaliseks oli Gerli Tinn. Tema rääkis, kuidas kõikidel ta sünnipäeva üritustel on pirni-sinihallitusjuustu bruchettad ning need maitsevad kõigile. Kui siis järgmisel nädalal sai külalised külla kutsutud ja menüüd peas läbi lasin, siis meenusid need saiad. Olid tõesi head ja ka külalised kiitsid.

Kogused jälle vastavalt sellele, kui paljudele süüa tehakse :)

Küpset pirni (tükeldada)
sinihallitusjuustu (murendada)
hapukoort
riivitud juustu
ciabatta saia
pipart

Kuumuta ahi 200 kraadi juures. Ciabatta viiludeks lõigata, siis segada pirni tükid, sinihallitusjuust ja hapukoor. Maitsestada pipraga, soovi korral võib lisada ka soola. Segu panna saiadele, peale riivjuustu ja ahju kuniks juust on ilus kuldpruun

No comments: