Tuesday, December 27, 2011
Aurutatud lõhe idudega
Minu jaoks on uus avastus aurutatud kala, tavaliselt tegime seda kala ahjus, aga nüüd kahekesi elades on just aurutada mõnus kogus. Eriti hea on see konservidudega, mida on aegajalt meie poelettidelt leida, aga kui neid ei leia, sobivad ka värsked idud
500 g forelli või lõhe fileed (või vormi suuruselt)
1 konserv konserv või karp värskeid idusid
3 küünt küüslauku
2-3 tomatit
soola-pipart
austrikastet
lao kalafilee vormi või aurutaja põhjale, maitsesta soola-pipraga, lao peale tükeldatud küüslauk ja tomat, siis idud, krevetid ja kõige peale austrikastet. Aurutajas läheb kuskil 15 min ja ahjus kuskil 30 min. Serveeri kas riisi või mõnusalt värske saia ja salatiga
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment