Tuesday, June 10, 2008
Praetud makaronid hakklihaga
Oh jah, ma tean, et see pole mingi uue aja leiutis ja paljud gurmaanid ei söögi sellist toitu aga mul tekib korra kuus vähemalt isu selle järgi. Eriti hea on, kui makaronid on hästi krõbedaks praetud. Tavaliselt panen ka maisi ja porgandit sinna juurde aga eile suure nälja ja kiiruga unustasin need panna.
Tegin suure pannitäie, et saaks 2 päeva süüa
500 g makarone
500 g seguhakkliha
1 sibulat
2 küüslauguküünt
tšillikaun
porgandiliistakad
maisi
vegeta
pipar
liha üldmaitseaine
parmesani
ketšupit
Keeda makaronid a la dente, loputa külma veega (kergem makarone krõbedaks praadida), lisa praetud hakklihale, mis on läbi praetud sibula, küüslaugu, tšilli, porgandi ja maisiga ja prae krõbedaks, maitsesta. serveeri parmesani juustu ja ketšupiga
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment