Friday, February 27, 2009

Kanakaelasupp


Vaesel ajal säästusupp. Kunagi lapsepõlves sõime päris tihti kanakaelasid, meile maitses. Minu arust on kanakaelad ses suhtes ka head, et supi söömine ei käi kugistades vaid aeglaselt, sest natuke peab vaeva nägema, et kaela küljest liha ilusti kätte saada ja seda on seal tegelikult küllaga :)

karp ehk 0,5 kg kanakaelasid
väike lillkapsas
2 porgandit
peotäis türgiubasid
peotäis pastat
2 liitrit vett
soola
kartulit (mul seekord polnud)

Kanakaelad vette panna ja keeta. Kui tekib vaht, siis see ära korjata. Lisada tükeldatud porgand, keeta pool pehmeks, siis lisada lillkapsaõisikud, pasta ja oad. Keeta kuni kõik pehmed, maitsestada soolaga.

No comments: