Tuesday, February 10, 2009
Prantsuse sibulasupp
Seekord siis ka sibulasupi lainel, nagu palju teisedki blogijad.
Miksisin oma supi mitmetest retseptidest kokku. Mulle miskipärast ei meeldi söökides valge veini maitse ja sellepärast tegin siidriga. Samuti polnud selles poes, kus süüa käisin ostmas, peale eesti purgi siidrite midagi, siis mõtlesin, et proovin Fizz mustas purgis õunasiidriga. Ja mulle nii maitses sellega:)
500 g sibulaid
4 küüslauguküünt
võid
1 l puljongit
250 ml siidrit
soola
pipart
peale saia
riivitud parmesan
mozarella juust
Haki sibul ja küüslauk ning hauta võis klaasjaks. Lisa juurde natuke puljongit ja hauta kuni sibul pehmem on, lisa ülejäänud puljong ja siider, keeda 20 min. Pane supp kaussidesse, peale saiaviilud ja nende peale juust. Pane supikausid eelnevalt soojendatud ahju ja küpseta seal kuni juust sulanud ja sai krõbe.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment