Tuesday, March 31, 2009
Vürtsikas kõrvitsa - kaalika supp
Täna hommikune poolvihmane ja hall ilm tekitas isu püreesupi järele. Nii seadsingi lõuna ajal sammud turule, et värkseid juurikaid osta.
Ei pea vist enam kellegile meelde tuletama, et püreesupid on mõnusalt lihtsad, kiired ja tervislikud
Kahele (kaheks päevaks):
600 g kõrvitsat
400 g kaalikat e üks väike kaalikas
1 kartul
1,5-2 l vett (või nii palju kui supipotti vett läheb)
3 kana puljongikuubikut
1 karp Merevaigu sulatatud light juustu (lõhe-kreveti)
tšillikastet
kaunistuseks porrulauku
Juurikad koorida, lõigata väikesteks tükkideks ja panna koos vee ja puljongikuubikutega keema. Keeta nii kaua, kuni juurikad pehmed, siis kõik ühtlaseks mikserdada ja lisada juurde sulatatud juust ja tšillikaste. Serveerida porrulauguga.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment