Ka minul käib külmkapi tühjendamine ja nii tekkiski isu teha rabarberikisselli.
Kisselli oskab vast igaüks teha, kirjutangi selle üles pigem endale, et ma igakord oma emale helistama ei peaks :)
Kohupiimapallidega juhtus selline tore asi, et leidsin Ragne blogist kohupiimaklimbid. Kui kööki jõudsin ja tegema hakkasin, olid mul pooled komponendid meelest läinud ja nii tekkisid mul siis hoopis pallikesed
Kissell:
rabarbereid (mul olid külmutatud)
vett
suhkrut
tärklist
Keeda rabarberid pehmeks (vastavalt maitsele, kas eriti opudruks või korralikude tükkidena), suhkurt lisada maitse järgi. Kui see on valmis, siis võtta klaas (2 dl), 2-3 tl tärklist ja juurde jääkülma vett, see vedel lisada kissellile ja lasta soojeneda kuni keemiseni, aga mitte keeta!
Kohupiimapallid :
250 g lahjat kohupiima
2 dl jahu
5 spl suhkrut
ja vaniljesuhkrut
Kõik komponendid segada ja keeta soolases vees. Hea oleks pärast veel läbi praadida, siis tulevad eriti head
No comments:
Post a Comment