Saturday, February 26, 2011

Täiuslik lambakints

Otsustasin oma sügisel saadud lambakintsu lõpuks ära küpsetada, kogu see aeg olin kartnud, et ei oska ja v-o ei tule välja, aga tuli välja ja samas ka tõesti hea. Ma korjasin enne kintsult kogu rasva ära, mida sain ma arvan kilo jagu :)

1 lambakints
meresoola - pipart
2 porgandit
1 sibul
1 küüslauk
sellerit
loorberit
rosmariini
peterselli

Kuumuta ahi.
Pane ahjupannile õli, sinna peale sektoriteks lõigatud porgand, sibul, küüslauk, seller, loorber ja muu roheline maitseaine (võib ka muud panna). Määri kints korralikult soola-pipraga sisse ja aseta juurikate peale. Pane ahju 200 kraadi juurde ja küpseta 1,5 tundi või kuni liha valmis. Vahepeal kasta ka kastmega. Minul oli suurem kints, nii et oli ahjus kuskil 2 tundi

No comments: