Sunday, April 24, 2011
Kapsarullid
Nende ilusate kevadiste ilmadega on keskturg muutunud juba sammukese suvele lähemale, leidus karulauku, redise kimpe ja värskeid kapsaid. Kuna ma pole elus enne kapsarulle teinud, siis tundus, et peale karulaugu peab kotti rändama ka üks väike ja armas selle kevadine kapsapea.
Kogused vastavalt sööjale, meil jätkus seda sööki täpselt neljale, või tegelikult riisi-hakklihasegu jäi ka üle
1 kapsapea
500 g hakkliha
200 g riisi
puljongit
kohvikoort
soola-pipart
Olenevalt sellest, millist kapsast ostate, kas keeta kapsalehed pehmemaks või panna keevavee kaussi 10 minutiks pehmenema, ja ahi sooja. Prae hakkliha pruuniks, maitsesta, lisa juurde keedetud riis. Nõruta kapsalehed ja täida täidisega. Lao kõik võitatud ahjuvormi ja vala peale kohvikoore-puljongi vedelik, nii et kapsad oleks kaetud. Pane 200 kraadisesse ahju 30 minutiks küpsema, kellel paksemad kapsalehed, siis tuleb kauem küpsetada
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment