Sunday, August 7, 2011
Tomati-juustupirukas
Praegu on turul vastupandamatult ilus valik värvilisi (oranze, kollaseid, punaseid, kirjuid) tomateid ja miks mitte siis seda tohutut värviküllust ära kasutada ja teha üks lihtne aga hästi maitsev tomatipirukas.
muretainas :
150g võid segada 3dl jahuga, lisada 2-3 spl vett ja panna tainas natukeseks ajaks külmkappi.
olenevalt tomatisuurusest aga siis kas
1 või pool punast tomatit
1 või pool kollast tomatit
1 või pool oranzi tomatit
2 muna
150 g riivitud juustu
300 g maitsestamata jogurtit või hapukoort
basiilikut
soola-pipart
Vooderda vorm tainaga ja pane ahju 10 min eelküpsema. Sega omavahel juust-muna-jogurt ja maitsesta. Vala vormi ja sinna peale lao sektoriteks lõigatud tomatid, puista peale basiilikut. Küpsetada vastavalt vajadusele umbes 25-30 min, kuni põhi on pruun ja segu vormis tahenenud
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment