Tuesday, July 22, 2008

Camembert või brie salat tomatiga




Ma ei tea, kas mu fotokas on värvide poolest paigast ära, aga miskipärast on mu pildid sinaka alatooniga. tegelikult pole söögid sinised:) Aga jah, tegin siis brie juustuga salatit. Seekord oli turult ostetud ja väga tugeva ning intsensiivse maitsega, soovitaks osta poest neid mahedamitselisi. Ja kindlasti ei tohi juustu katki lõigata enne ahju panekut

1 camembert või brie
2 tomatit
1 sibul
palsami äädikat
soola
suhkrut

kana:

kanafilee tükid
soola
sojakastet
ploomikastet

Pildid on pandud nii, et enne ahjuminekut, peale ahjust tulekut ja taldrikul (taldrikul näeb küll üks suur sota-pota välja, aga maitset see ei riku).
Panna ahjupannile juust, siis segada kausis tomati ja sibula tükid, peale palsamiäädikat, soola, suhkrut ja lasta seista mõni aeg, et maitsed seguneksid. Siis tõsta salat juustu peale ja ahju, lasta mingi 10 min ahjus olla ja serveerida. Juust on selleks ajaks seest ilusti sulanud.
Kana lihtsalt praadida ja lisada maitseained.

No comments: