Sunday, July 20, 2008
Sushi 1
Mina armastan teha suuremaid tükke sushisid, restoranides on need tükid alati nii väiksed, kõht jääb ikka tühjaks
1 kg riis
1,6 l vett
Pese riisi niikaua kui tuleb läbipaistev vesi. Aja kaanega potis riis keema. Keeda keskmisel kuumusel 5 min. Alanda veel temperatuuri ja keeda 12-15 min vaikselt keeda. Peale seda tõsta pott tulelt, eemalda kaas ja kata puhta käterätiga
Lase seista veel 15 min
Sushi-riisi äädikas
75 ml riisiäädikas
15 ml mirin v magus dessertvein
45 ml suhkur
30 ml soola
Segada ja kuumutada, et kõik oleks sulanud. Siis vala see riisile, samal ajal segades. Lase jahtuda
Muna:
4 muna
15 ml vesi
30 ml suhkur
7 ml soja kaste
45 ml sake või kuiv vein (olen ka ilma nendeta teind)
1 krabi pulk
näpuotsaga soola
õli
Mikserda. Prae neljakandilisel pannil õhukeste kihtidena ja rullides.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment