Kui ma oma esimesi mustika muffineid tegema hakkasin, siis otsisin omale pikalt seda "õiget". Lõpuks leidsin kuskilt netist selle retsepti ja olen väga rahul. Ma olen neid muffineid kahte moodi teinud: ühed on sellised mõnusad keeksised ja teised krõbedamad. Panen mõlema retsepti jahu kogused kirja
Originaal jahu kogus:
250 g jahu
Krõbeda muffini jahu kogus:
100 g riisihelbeid
50 g täisteranisujahu
100 g nisujahu
1 ½ tl küpsetuspulbrit
½ tl soola
100 g suhkrut
100 g tuhksuhkrut
6 spl toasooja võid
2 toasooja muna
3/4 klaasi piima
2 klaasi mustikaid
Vahusta või, suhkur ja tuhksuhkur ühtlaseks vahuks. Lisa munad ükshaaval ja lõpuks piim. Sega omavahel jahu, sool ja küpsetuspulber ning lisa pidevalt segades taignale. Viimasena lisa mustikamarjad, sega ettevaatlikult (marju mitte purustada!)
Küpseta 205 kraadi juures 20-25 minutit
2 comments:
Igatahes tunduvad küll väga mõnusad!
oi kui isuäratavad ja kohevad...
Post a Comment