Wednesday, October 21, 2009
Avokaadod kreveti ja kalles kaviariga
Avokaadot hakkasin ma alles sööma mõni kuu tagasi, kui mu endine töökaaslane andis avokaado salati retsepti (millest mul pilti pole). Renita oli väärt töökaaslane, tänu temale olen ma mitmeid asju sööma hakanud, nagu nt kõrvits, pesto, avokaado jm.
Ja siin on veel üks hea variant, kuidas avokaadot süüa
1 küps avokaado
kooritud krevetid
kalles kaviar (müüakse pasteetide juures, mõnu muu tursamarja määre sobib ka)
laimi või sidruni mahla
sool-pipar
Lõika avokaado pooleks ja piserda üle laimi mahlaga (takistab avokaadol tumedaks minna). Raputa peale sool-pipar, kellele maitseb vegeta, võib ainult seda panna. Kivi asemele panna ühele poolele kalles kaviari, teisele krevette ja pritsida veel kord üle laimiga
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment