Thursday, April 1, 2010

Magus tšillikana


Kui toimus gruusia kokakursus, siis Pille ütles, et järgmisena kuulutab ta välja, kes teeb 5 sööki ja nendest fotod, osaleb loosimises. Otsustasin ka osa võtta ja teha üks laupäev tai stiilis õhtusöögi, tegin magusat tšillikana, taipärast pestot, tai pärast kurgisalatit ja Juta som tam salatit

3 kuni 4 sl Amoy tšillikastet
2 sl vedelat mett
2 sl oliiviõli
4 nahaga kanafileed
2 küünt viilutatud küüslauku

Serveerimiseks:

1 sektoriteks lõigatud laimi

Valmistamine:

Pane grillahi kuumenema.
Sega tšillikaste, mesi ja õli suures kausis. Tee igale kanafileele terava noaga 3-4 sisselõiget. Maitsesta soola ja pipraga, ning suru paar küüslauguviilu naha alla. Kasta kanafileede nahata pool mee-õli-tšilli segu sisse. Ülejäänud segu hoia alles.
Pane kanafileed (restiga) grillpannile, nahk allpool, ning grilli 8 minutit, kuni filee on pealt kuldne ja kleepuv. Keera fileed ringi, pintselda nahapool ülejäänud seguga ning grilli veel 6-8 minutit, kuni kana on läbinisti küps.
Serveeri kohe, kõrvale laimi- või sidruniviil.

No comments: