Thursday, April 1, 2010
Magus tšillikana
Kui toimus gruusia kokakursus, siis Pille ütles, et järgmisena kuulutab ta välja, kes teeb 5 sööki ja nendest fotod, osaleb loosimises. Otsustasin ka osa võtta ja teha üks laupäev tai stiilis õhtusöögi, tegin magusat tšillikana, taipärast pestot, tai pärast kurgisalatit ja Juta som tam salatit
3 kuni 4 sl Amoy tšillikastet
2 sl vedelat mett
2 sl oliiviõli
4 nahaga kanafileed
2 küünt viilutatud küüslauku
Serveerimiseks:
1 sektoriteks lõigatud laimi
Valmistamine:
Pane grillahi kuumenema.
Sega tšillikaste, mesi ja õli suures kausis. Tee igale kanafileele terava noaga 3-4 sisselõiget. Maitsesta soola ja pipraga, ning suru paar küüslauguviilu naha alla. Kasta kanafileede nahata pool mee-õli-tšilli segu sisse. Ülejäänud segu hoia alles.
Pane kanafileed (restiga) grillpannile, nahk allpool, ning grilli 8 minutit, kuni filee on pealt kuldne ja kleepuv. Keera fileed ringi, pintselda nahapool ülejäänud seguga ning grilli veel 6-8 minutit, kuni kana on läbinisti küps.
Serveeri kohe, kõrvale laimi- või sidruniviil.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment