Sunday, April 11, 2010

Mereannipasta vol. 2


Olen kunagi kirjutanud oma maailma parimast mereannipastast, mida olen nüüdseks tuuninud natuke uute maitsetega ja sooviks seda ka teistega jagada.

Kogused võtta vastavalt sööjate arvule

Oma lemmikpastat
Hiidkrevete,
forelli/lõhe-marja
võid,
vahukoort (nopri)
soola
tšillit (soovi korral)
küüslauku
rukolat
peale veel parmesani laaste

Pasta keeta koos soolaga a la dente, pasta kurnata. Samal ajal pannil praadida võiga purustatud küüslauk ja tšilli, lisada vahukoor ja hiidkrevetid, maitsestada soolaga. Lisada pannilt kaste pasta juurde ning lisada rukolat. Segada.
Serveerida parmesani juustu ja forelli/lõhe-marjaga ning peale parmesani juustu ja värsket basiilikut.

1 comment:

Katukas said...

Proovisin ka ära ja no tõesti, SUPERHEA ikka;)mis me küll ilma sinuta teeksime;)