Wednesday, August 25, 2010

Täidetud pommud

Mina ei söönud kuni selle kevadeni pommusid, tegelikult söön neid nüüdseks ainult kahte moodi. Üks on pommu hautis paprikaga ja teine on see variant, mida teile nüüd tutvustan. Tegu on äärmiselt lihtsa ja kerge ja kiire söögiga, mida sobib süüa niisama või siis mõne liha/kala kõrvale.

Sobib ka hästi praeguse nami-nami kooskokkamise teema alla "täidetud köögiviljad"

pommut (nii palju kui sööjaid)
austrikastet
ja/või
sweet & chilli kastet

Pommu lõigata pooleks, lõigata terava noaga sisule ristid sisse, peale valada kastet. Küpsetada saab nii grillil hõbepaberi sees, ahjus, uunis. Ahjus/grillil küpsetada umbes 15-20 minutit kuni pehmed, uunis peaks paarist minutist piisama


süüa kasvõi nt lusikaga

No comments: