Thursday, February 3, 2011
Kõrvitsa roog
Vabandan kohe esimese asjana pildi kvaliteedi ees, kuna tegin süüa vanemate juures, siis pildistatud on see telefoniga.
Aga söögist, meenutab natuke lasanjet, ainult et lasanjeplaatide asemel on kasutatud kõrvitsat. See jällegi teeb omakorda söögi tervislikumaks.
Kogused jälle vastavalt sööjate arvule ja ahjuvormi suurusele
Tükeldatud kõrvits
hakkliha
tomatikaste/tükeldatud tomatid
sibul-küüslauk
maitsestamiseks
soola, pipart, 1 tl kaneeli, muskaatpähklit, granaatõuna siirup vms
riivitud juustu (minul oli tavalist eesti juustu ja parmesani), sobib ka mozarella
Tükelda kõrvits ja pane ahju röstima. Samal ajal prae hakkliha, maitsesta maitseainetega, lisa tomatikaste. Võta ahjust vorm, kus peal kõrvitsad, laota peale hakklihasegu ja kõigepeale riivitud juust. Küpseta kuni juust on sulanud ja pealt kuldpruun
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment