Thursday, February 3, 2011

Kõrvitsa roog


Vabandan kohe esimese asjana pildi kvaliteedi ees, kuna tegin süüa vanemate juures, siis pildistatud on see telefoniga.
Aga söögist, meenutab natuke lasanjet, ainult et lasanjeplaatide asemel on kasutatud kõrvitsat. See jällegi teeb omakorda söögi tervislikumaks.
Kogused jälle vastavalt sööjate arvule ja ahjuvormi suurusele

Tükeldatud kõrvits
hakkliha
tomatikaste/tükeldatud tomatid
sibul-küüslauk
maitsestamiseks
soola, pipart, 1 tl kaneeli, muskaatpähklit, granaatõuna siirup vms

riivitud juustu (minul oli tavalist eesti juustu ja parmesani), sobib ka mozarella

Tükelda kõrvits ja pane ahju röstima. Samal ajal prae hakkliha, maitsesta maitseainetega, lisa tomatikaste. Võta ahjust vorm, kus peal kõrvitsad, laota peale hakklihasegu ja kõigepeale riivitud juust. Küpseta kuni juust on sulanud ja pealt kuldpruun

No comments: