Tuesday, March 27, 2012

Täidetud baklazaanid/ pommud


Mulle meeldib peale tööd midagi kerget süüa, eriti hästi maitsevad köögiviljad, kõrvale natuke kala või miskit lihalist. Koju jalutades keerles peas, et teen täidetud pommusid/baklazaane köögiviljadega tomatikastmes aga siis meenus mulle, et mul on söömata 1 purk oma suvikõrvitahoidist ja asendasin oma köögiviljade (suvikõrvits, paprika, tomat, sibul, küüslauk,porgand, tomatikaste) mõtte hoidise vastu välja ja sobis suurepäraselt.
Vaja läheb :

2 baklazaani
Pool purki suvikõrvitsahoidist või siis eelpool nimetatud köögivilju
värsket tomatit
päikesekuivatatud tomatit
sweet chilli kaste
austri kaste
mozarella juustu
parmesani juustu
basiilikut

Pese baklazaanid, lõika pooleks ja uurista baklazaani sisu välja. Prae kergelt läbi koos hoidisega või eelpool nimetatud köögiviljadega. Maitsesta soola, pipra, sweet chilli ja austri kastmega. Täida baklazaanid selle seguga ning kata vorm hõbepaberiga ja küpseta kuskil 20-30 min 200 kraadi juures. Siis rebi mozarella ribad ja riivitud parmesani baklazaanide peale ja küpseta kuni juust mõnusalt sulanud ja pealt kuldne.
Link

No comments: