Wednesday, April 4, 2012

Ahjuforell toorjuustu ja krevettidega

See on üks väga mõnus, lihtne ja lollikindel variant, kuidas teha head ahjuforelli ilma seda untsu keeramata. Toorjuust kala taskutes annab mahlasust, samas ei tapa kala õrna maitset. Minu variant on tehtud koos krevettidega aga, kes krevette ei armasta saab selle loomulikult ära jätta.

forelli või lõhe filee
100 g sulatatud krevette
0,5 - 1 karp toorjuustu
soola-pipart-sidrunimahla-tilli

Maitsesta kala soola-pipraga. Siis lõika forellifileele põiki noaga paraja sügavusega põiki vahed/taskud, et saaksid selle maitsestatud toorjuustuga ära täita. Toorjuustule lisa sidrunimahla, pipart-soola ja krevette. Küpseta ahjus 20-25 minutit ja valmis kalale haki peale tilli


No comments: